Szeles ház

Polar COMH-0030-B3RA léghűtéses (hőszivattyús) moduláris folyadékhűtő berendezés, 100% hővisszanyeréssel

Polar COMH-0030-B3RA folyadékhűtő

·       léghűtéses (hőszivattyús) moduláris folyadékhűtő berendezés;

·       100% hővisszanyeréssel;

·       fűtő teljesítmény: 35 kW;

·       hűtő teljesítmény: 30 kW;

·       R407C.

Ár: 0 Ft

Polar COMH-0030-B3RA léghűtéses (hőszivattyús) moduláris folyadékhűtő berendezés, 100% hővisszanyeréssel

Termék tulajdonságok:

·       Multifunkciós, légkondicionálást és használati meleg vizet is biztosít egész éven át.

·       Teljes hővisszanyerés: a teljes kondenzációs hőt használati meleg víz előállítására használja fel, magas hatékonyság és jelentős energia-megtakarítás mellett.

·       500 lépéses elektronikus expanziós szelep a japán Saginomiyától. Összehasonlítás a thermo expanziós szeleppel, a hűtőközeg áramlását üzemmódonként és a hőmérsékleti viszonyoktól függően szabályozza, kihasználva az elektronikus szelepre jellemzőgyorsabb reakcióidőt, emellett szélesebb szabályozási tartományt kínál, és pontosabban szabályozza hűtőközeg áramlását, és ezáltal a hűtött víz hőmérsékletét is.

·       A berendezés nagy megbízhatóságú Copeland kompresszorokkal épül.

o   Tökéletesített hűtőközeg kezelés. A radiális rugalmasság lehetővé teszi, hogy a kompresszor spirál részei a folyékony hűtőközeg szeparálásával biztosítsák a folyadékütés elleni védelmet.

o   Nagyobb hatásfok. Az axiális rugalmasság miatt optimális erőhatás alakul ki a spirál részek között, aminek egyenes következménye a magas hatásfok a teljes üzemi tartományban.

o   Páratlan megbízhatóság. Bármilyen rendszerterhelés alatt indítható, külön indítóegység nélkül. Egyszerű szervizelést, és karbantartást biztosít a kompakt méret, a könnyű kivitel és az átgondolt tervezés. Optimális teljesítmény a legkorszerűbb, klórmentes hűtőközeggel. Nem tartalmaz összetett belső szívó- és ürítőszelepet, ezáltal alacsony üzemi zajszint és megbízható működés jellemzi.

·       Speciális kialakítású, nagy hatásfokú tartályhőcserélő a hővisszanyerő oldalon, kompakt szerkezettel és magas hőcserélő hatásfokkal.

·       Rendkívül rugalmas telepíthetőség. Legfeljebb 16 egység köthető össze, akár 1040 kW maximális kapacitással.

·       Vegyes kombinációs kivitel. Normál léghűtéses (hőszivattyús) moduláris egységekhez csatlakoztatható egy rendszerben, amely flexibilis és kényelmes beépítést tesz lehetővé.

·       Széles működési tartomány. Akár fűtésre, akár technológiai hűtésre is alkalmas.

·       A standard vezérlés Modbus csatlakozással van ellátva. Az épületfelügyeleti rendszer az eszköz távoli vezérlését teszi lehetővé.

Letöltések

Adatlap_Polar moduláris folyadékhűtő

Videók

Ehhez a termékhez nem áll rendelkezésre videó!

Ossza meg ismerőseivel!


Érdekelődés

Minden jog fenntartva a Kassai Klíma Kft. részére! 2020 Oldaltérkép