Szeles ház

Rólunk

Tisztelt Érdeklődő,

köszönjük szépen érdeklődését.

Vállalkozásunk, a Kassai-Klíma Kft. sikerei a közel 30 év folyamatos szakmai fejlődésénék, és a kezdetektől fogva a sokoldalúan képzett Csapatának korrekt, alapos és előremutató szakmai munkájának érdeme. Projektjeink átölelik a teljeskörű ipari és lakossági klimatizálási, hőszivattyús fűtés-hűtéstechnikai, valamint szellőzéstechnikai rendszerek gépészeti tervezését, értékesítését, telepítését, beüzemelését, karbantartását, szervizelését. 2019-ben a Zehnder központi hővisszanyerős lakásszellőztető rendszerek közvetlen importőre lettünk. A projekt irodánk a Magyar Mérnöki Kamaránál regisztrált kamarai jogosultságokkal is rendelkező épületgépészeti tervező, épületenergetikai szakértő okleveles gépészmérnökkel is rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy európai gyártóink világszínvonalú, innovatív, alacsony energiafogyasztású berendezéseinek, kiegészítő termékeinek hazai értékesítésében évről-évre impozáns eredményeket értünk el, amit évente rangos kitüntetésekkel is díjaztak.

A cégünk a folyó projektek mellett már sok éve kiszolgál viszonteladó partner cégeket berendezésekkel, csővezetékekkel, szerelvényekkel. A partnerek gördülékeny kiszolgálása érdekében alapítottuk Épületgépészeti Nagykereskedéssel foglalkozó irodánkat és nagyméretű raktár épületünket. A viszonteladói értékesítéssel párhuzamosan ugyanakkor több partner céggel is együttműködve folyamatosan folynak közösen gépészeti kivitelezések, projekt megvalósulások is. Ügyfeleink szeretnek hozzánk fordulni épületgépészeti tervezés ügyben is, mert kedvezőek áraink, viszonylag szűk határidőkkel dolgozunk, és a tervezett rendszer komplett gépészeti kivitelezésével, megvalósításával, karbantartásával és szükség esetén szervizelésével is foglalkozunk. Ezzel felelősséget vállalva a rendszer életciklusára átfogóan, kezdve a „mérnök tollából” még „papíron” kreált rendszertervtől egészen a már megvalósult rendszer üzemeltetését érintő szaktanácsadásig. Rendszer garanciát is biztosítanunk, komplett gépészeti rendszer, és nem csak berendezés vásárlása esetén!

A kiemelt termékeink az alábbiak:

- Inter-Thermo elpárologtatók, hűtéstechnikai aggregátok, kompresszorok, vezérlők, alkatrészek,

- Kereskedelmi és technológiai ipari hűtéstechnikai berendezések,

- Komplett hűtőkamrák, hűtőházak, hőszigetelt kamratesttel, szerelési anyagokkal,

- Split; multi-split klímaberendezések, folyadékhűtők, fan-coil beltéri egységek (Daikin, Polar, Gree),

- Változó hűtőközeg tömegárammal működő (VRV, VRF) központi klimatechnikai és levegő-levegő hőszivattyús rendszerek,

- Levegő-víz hőszivattyús fűtő-hűtő rendszerek,

- Komplett padlófűtés, fal,- és mennyezetfűtés-hűtéstechnikai rendszerek (PipeLife),

- Gépházak szükséges tartozékai, hidraulikai szerelvényei (csővezetékek, szivattyúk, HMV és Puffertartályok),

- Lakásszellőztető berendezések és rendszerek (Zehnder, Helios).

Sokszínű termék palettánkat megtekintheti a folyamatos fejlesztés alatt álló http://www.hfsz.hu vagy http://www.szellozteto-rendszer.hu honlapcímeken is. A Kassai-Klíma Kft. szerepel a Köztartozásmentes adózói adatbázisban is, nincs köztartozásunk!

Amennyiben bővebb információra/szakmai tanácsadásra van szüksége, mindenképpen vegye fel kapcsolatot munkatársainkkal, személyesen, telefonon, e-mailen keresztül, akik szívesen állnak rendelkezésére.

Üdvözlettel: a HFSZ Csapata!

„Hűtés-Fűtés-Szellőzés”

Projektiroda kivitelezés:

Cím: 1173 Budapest, Pesti út 256.

Matlékné Berkes Renáta – irodavezető:

Mobil: +36 20 380 4416

Horváthné Vas Krisztina – hűtéstechnkai értékesítő

Mobil: +36 20 667 9550

Email: info@klima-pest.hu

Email: info@klima-hutogep.hu

Projektiroda épületgépészeti tervezés:

Dr. Kassai Miklós PhD.

Mobil: +36 20 362 8452

Email: drkassaimiklos@klima-pest.hu

Nagykereskedés, Raktár:

Cím: 1173 Budapest, Pesti út 258.

Mobil: +36 30 910 7743

Mobil: +36 30 620 7469

Email: info@hfsz.huOssza meg ismerőseivel!


Érdekelődés

Minden jog fenntartva a Kassai Klíma Kft. részére! 2020