Szeles ház

Polar COMH-0065-A3NA/B/C léghűtéses (hőszivattyús) moduláris folyadékhűtő berendezés

Polar COMH-0065-A3NA/B/C folyadékhűtő

·       léghűtéses (hőszivattyús) moduláris folyadékhűtő berendezés;

·       fűtő teljesítmény: 70 kW;

·       hűtő teljesítmény: 65 kW;

·       R410a.

Ár: 0 Ft

Polar COMH-0065-A3NA/B/C léghűtéses (hőszivattyús) moduláris folyadékhűtő berendezés

Termék tulajdonságok:

·     A berendezés nagy megbízhatóságú Copeland kompresszorokkal épül.

o   Tökéletesített hűtőközeg kezelés. A radiális rugalmasság lehetővé teszi, hogy a kompresszor spirál részei a folyékony hűtőközeg szeparálásával biztosítsák a folyadékütés elleni védelmet.

o   Nagyobb hatásfok. Az axiális rugalmasság miatt optimális erőhatás alakul ki a spirál részek között, aminek egyenes következménye a magas hatásfok a teljes üzemi tartományban.

o   Páratlan megbízhatóság. Bármilyen rendszerterhelés alatt indítható, külön indítóegység nélkül. Egyszerű szervizelést, és karbantartást biztosít a kompakt méret, a könnyű kivitel és az átgondolt tervezés. Optimális teljesítmény a legkorszerűbb, klórmentes hűtőközeggel. Nem tartalmaz összetett belső szívó- és ürítőszelepet, ezáltal alacsony üzemi zajszint és megbízható működés jellemzi.

·     500 lépéses elektronikus expanziós szelep a japán Saginomiyától. Összehasonlítás a thermo expanziós szeleppel, a hűtőközeg áramlását üzemmódonként és a hőmérsékleti viszonyoktól függően szabályozza, kihasználva az elektronikus szelepre jellemzőgyorsabb reakcióidőt, emellett szélesebb szabályozási tartományt kínál, és pontosabban szabályozza hűtőközeg áramlását, és ezáltal a hűtött víz hőmérsékletét is.

·     A vízhőmérséklet pontos szabályozása stabil beltéri léghőmérsékletet eredményez. Az egyes modulokban lévő kompresszorok automatikusan reagálnak a terhelés változásaira, ezáltal pontosabbá válik a vízhőmérséklet szabályozása.

·     Fűtési üzemben az intelligens leolvasztó program csak akkor lép működésbe, ha a berendezésnek szüksége van rá. A leolvasztó program indítását kiválthatja a kültéri hőmérséklet csökkenése, illetve a hőcserélő hatásfokának és teljesítményének fagyás miatti csökkenése. A hagyományos leolvasztó rendszerek rögzített időtartamú és ütemezésű ciklusokat alkalmaznak, ami ingadozást okoz a szabályozott hőmérsékletben, és negatívan befolyásolja komfortérzetet.

·     Optimalizált kialakítású ventilátorlapát és védőrács - nagyobb légáramlás alacsonyabb zaj mellett.

·     Szélesebb üzemi tartományok, szélesebb környezeti hőmérséklet-tartomány.

·     Környezetbarát R410A (HFC) hűtőközeg: kisebb karbon lábnyom, nincs ózonkárosítás.

·     Moduláris koncepció kifejezetten előnyös a szállítás, beemelés, tartószerkezet építés menedzseléséhez. Elsőrendű rugalmasságot jelent a telepítés során, mivel egy 16 modulos csoport összteljesítménye 2080 kW is lehet.

·     Szimmetrikus üzemeltetési koncepció kompenzálja a modulok terhelését az egyes modulok összesített üzemidejének megfelelően.

·     A mestermodul meghibásodása a leállás után manuális úton lehet mestermodullá jelölni bármelyik másik kiszolgáló modult. Ha valamely kiszolgáló hibásodik meg, az már nem befolyásolja a többi kiszolgáló modul folyamatos működését.

·     Védelmi rendszerek széles skálája garantálják a rendszer biztonságos és megbízható működését.

·     A teljes körű rendszerbiztonság elemei: túlnyomás elleni kompresszorvédelem, alacsony nyomás elleni kompresszorvédelem, kompresszor hiba védelem, kompresszor túlterhelés elleni védelem, hűtőventilátor túlterhelés elleni és hővédelem, fázissorrend védelem, vízáram figyelés.

·     Hosszú élettartamot biztosít az elöregedésgátló adalékot tartalmazó polipropilén (PP) rács. A burkolatok galvanizált és műgyantával bevont acéllemezből készülnek, ami kettős korrózióvédelmet jelent.

·     Nagy hatásfokú, köpenyes-csöves elpárologtató hőcserélő 0,086 °C/kW hőátadási tényezővel és magas ülepedés-tűréssel. Magas hőátadási hatásfok jellemzi a hőcserélőben felhasznált rézcsöveket.

·     A hagyományos ívelt, visszatérő áramlású hőcserélőben "Z" pályán áramlik a hűtőközeg. A spirállemezes hőcserélőben alkalmazott új, spirális áramlás megváltoztatja a hűtőközeg státuszát és állapotát, ezáltal növeli a hőátadási hatásfokot. A spirállemezes hőcserélő legfőbb tulajdonságai: 1. Magas hőátadási együttható (20% - 40% növekedés) 2. Nagyobb felületen kialakuló hőcsere meddő hő nélkül. 3. Jelentősen alacsonyabb nyomásesés a köpenyben - (45% körüli nyomásesés azonos áramlási sebesség mellett). 4. Minimális lerakódás, mivel nincs ülepítő terület a köpenyben. 5. Magasabb rezgéscsillapítás.

·     Nagy hatásfokú kondenzátor. Optimalizálásra került a hűtőközeg útja, különösen a hűtőcső alsó részén. Kiegyenlített a hőcsere a kondenzátor alsó és felső részén, ezáltal a teljes berendezés hatásfoka megnő a téli időszakban végzett leolvasztás hatásfokával együtt.

·     Nyitott felépítés, kiterjesztett légbeömlő felülettel, a hőcserélő hatásfok 8%-os növelésével, és könnyen elvégezhető karbantartással.

Letöltések

Adatlap_Polar moduláris folyadékhűtők

Videók

Ehhez a termékhez nem áll rendelkezésre videó!

Ossza meg ismerőseivel!


Érdekelődés

Minden jog fenntartva a Kassai Klíma Kft. részére! 2020 Oldaltérkép