Szeles ház

Hűtőkamra

Megbízható, üzembiztos hűtőkamrát keres? Alapvető igény és elvárás egy hűtőkamrától a betárolt áru (hús, gyümölcs, zöldség, gyógyszer, magvak, technológiai alkatrész stb.) minőségének biztosításához szükséges, tartani kívánt belső levegő hőmérsékletének fenntartása mellett a magas energiahatékonysággal történő működtetés, alacsony energiafogyasztás, üzembiztos, stabil üzemvitel.

Hűtőkamráinkat igény esetén egyedi méretben is készítjük, kihasználva az adott épületen belül rendelkezésre álló teret, helyiségek geometriai adottságait, gondoskodva ezzel a beépítésre kerülő hűtőkamra lehető legpraktikusabb helykihasználtságáról, figyelembe véve a kamrába betárolt áru mennyiségéhez szükséges belső méreteket (alapterület, belmagasság stb.) is. Az általunk tervezett, forgalmazott és telepített hőtőkamrák nem csak a hozzájuk tartozó hűtéstechnikai gépészeti rendszer és az autonóm működéshez szükséges, emberi beavatkozást nem igénylő automatikaszabályzó és vezérlőrendszer telepítésére terjed ki, hanem rendkívül magas hőszigeteltséggel rendelkező, poliuretán anyagból készült szendvicspanel-szerkezetből felépített, hőhídmentes kamratest építését is kompletten vállaljuk!

Az energiahatékonyság biztosítása érdekében a speciális sarokkialakítás a „nút-féderes”, falpanelnál körben falcos hőhídmentes kapcsolat, a pontosan illeszkedő panel minimalizálja a hőveszteséget. Mindez további energiamegtakarítást eredményez az ipari panelekből készített hűtőkamrákkal szemben. Gyorsan összeszereljük, a későbbiekben bővíthető, szétszedhető, áttelepíthető. Három év teljes körű garancia a kamratestre, mely karbantartástól független. A kamraméretek tájékoztató jellegűek, bármilyen méretben és formában tudunk hűtőkamrát gyártani. Szigetelés 43 kg/m³ sűrűségű, kemény, FCKW-mentes poliuretánhab. Hűtőkamrákhoz, hűtött terekhez: 70mm K=0,27W/m2K, mélyhűtő kamrákhoz NZ 100 K=0,19 W/m2K szendvicspanelt alkalmazunk. Hűtőkamraajtó lehet nyíló vagy toló, biztonsági zárral szerelve.

A HFSZ Csapata a Kassai-Klima Kft. képviseletében várja az érdeklődését a témakörben!

Hűtőkamra
Hűtőkamra padlóval
Mélyhűtő kamra
Gyorslehűtő kamra
Hűtőkamra gépészet
Üvegajtós kamra
Érlelőkamra
Hűtőház


Érdekelődés

Minden jog fenntartva a Kassai Klíma Kft. részére! 2020 Oldaltérkép