Szeles ház

Füstölt kolbász érlelőkamra 4 kocsis - 1000Kg

Füstölt kolbász érlelőkamra 4 kocsis - 1000Kg

Főbb jellemzők:

Hűtő teljesítmény -10°C :10000W
Feszültség/frekvencia/áram [V/Hz/A] : :230V/50Hz/2X20A
Villamosenergia-fogyasztás [kWh/24h]: :20kW
Külső szélesség [mm] :2800mm
Külső mélység [mm] :2800mm
Külső magasság [mm] :2600mm
Hasznos térfogat [m3] :15m3
Hőmérséklet tartomány °C :+10 /+18
Hűtőközeg :
R410A
db

Füstölt kolbász érlelőkamra 4 kocsis - 1000Kg

Füstölt áru szárító, érlelő kamra     

Kapacitása: 4 kocsi 1000Kg kolbász, szalámi, füstölt termékek
NZ 70 kamra külső méret 2800x2800x2600m
Digitális hőmérséklet és páratartalom szabályzással
Elpárologtató Bóra IT-SZÉRL 5-2-220 B/4
Aggregát Sinclair 36 DC Inverter elektronikus expanziós szeleppel, inverteres ventilátorral 50% energia megtakarítással  rendkívül csendes max 54 DBA zajszinttel

Füstölt kolbász érlelő

Az érlelt kolbász minőségét az alapanyag kiválasztása mellett az érlelés technológiája határozza meg a leginkább. A kolbász átmérőjétől és fajtájától függően a számára legmegfelelőbb érlelési programot kell kialakítani.
Füstölést hagyományosan, klimatizálás nélkül célszerű lefolytatni, és csak az érlelő ciklust klimatizálni. Az érlelőkamra klímaberendezésének igénybevétele függ a bevitt termékek mennyiségétől, az érlelés stádiumától (ügyelni kell arra, hogy kezdetben ne legyen olyan intenzív a szárítás, amely az áru kérgesedését okozná), a kolbász méretétől, stb.
Az érlelés tartama 1-4 hét között változik az áru vastagságától függően. Hagyományos vékony kolbászok esetében 6-14 nap, hagyományos vastag kolbász esetén 14-28 nap.

Letöltések

Ehhez a termékhez nem áll rendelkezésre letöltés!

Videók

Ossza meg ismerőseivel!


Érdekelődés

Minden jog fenntartva a Kassai Klíma Kft. részére! 2020 Oldaltérkép